Search

VIDEO INTERVIU: Francisc Doboș, despre vizita Papei în România: Este o provocare la schimbare. Ne va ajuta dacă începem să ne privim ca oameni, și să nu ne mai tratăm ca într-o junglă relațională umană

Vizita Papei Francisc în România este una istorică, care va focaliza atenția opiniei publice asupra țării noastre și este o provocare spre schimbare, spune preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. El crede că întâlnirea cu Papa ne va ajuta dacă începem să ne privim ca oameni și să nu ne mai tratăm ca într-o junglă relațională umană, doar apărându-ne de cel de lângă noi. Reprezentantul Arhiepiscopiei Romano-Catolice spune, de asemenea, că vor exista cu siguranță intenții de a folosi în scopuri politice acestă vizită, fie din partea unor români, fie din partea unor maghiari.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *