Search

Relatarea unei românce care a stat 9 ore la coadă la vot, în Marea Britanie, fără să apuce să voteze

„E ora 21.00. În spatele meu mai sunt vreo câteva sute de persoane. Am fost atât de aproape și totuși atât de departe… După nouă ore de stat în picioare, mă văd îngenuncheată de un sistem dinozauric, greoi și nedispus la actualizările nevoilor secolului 21”, povestește o româncă din Marea Britanie despre modul în care s-a desfășurat procesul de votare, duminică, la o secție din Portsmouth. Ea spune că va depune plângere penală pentru încălcarea dreptului de exprimare a votului și îi îndeamnă pe românii care au fost în aceeași situație să facă același lucru.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *