Search

Presa în diagonala: Care ar fi fost traseul banilor de la ruși la Salvini / Liga-Rusia: Savoini se apără: „Vor să îl şicaneze pe Salvini”; şi atacă M5S”: „Şi ei au relaţii cu Rusia”

„Este o încercare de a-l şicana pe Salvini. M5S invocă transparenţă? Şi ei au relaţii cu Rusia”, a declarat Giancarlo Savoini după înregistrarea publicată de „BuzzFeed”, unde preşedintele asociaţiei Lombardia-Rusia pare să stabilească cu unii emisari ai Moscovei un acord pentru finanţarea Ligii. „Denunţ pe oricine îmi atribuie acţiuni legale”, a spus colaboratorul lui Salvini, intervievat de cotidianul „Libero”. Obiectivul lui Savini ar fi fost să convingă trei interlocutori locali să încheie o afacere pentru a vinde petrol în Italia la preţ redus, astfel încât să se asigure ulteriorenereze apoi o diferenţă de circa 65 de milioane ,cesară campaniei Ligii la alegerile europene, potrivit La Stampa.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *