Search

Accidentul nuclear de la Arhanghelsk. Reacția experților în medicină nucleară, după ce unui doctor i s-au identificat izotopi radioactivi în corp: „Probabil a mâncat crabi Fukushima” / „Mergeți la muncă”

Experții în medicină nucleară i-au spus unuia dintre doctorii care au tratat victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk și căruia i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular că probabil „a mâncat crabi Fukushima”, referindu-se la accidentul nuclear din Japonia din 2011 – după ce acesta le-a zis că în anii trecuți și-a petrecut o vacanță în Thailanda, relatează The Moscow Times citând Meduza.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *