Search

VIDEO Momentul impresionat în care sirenele au sunat pentru a marca 80 de ani de la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial

Mai multe evenimente au fost organizate duminică în Polonia pentru a marca 80 de ani de la invazia trupelor naziste, la 1 septembrie 1939, ceea ce a dus la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. Președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier le-a cerut iertare polonezilor pentru „tirania nazistă”. BBC prezintă momentul impresionant în care sirenele au sunat în debutul evenimentelor de la Wielun, la ora exactă în care în 1939 au explodat primele bombe în micul oraș polonez.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *