Search

Zeci de percheziții la angajați din Registrul Auto Român și din Ministerul de Interne suspectați că falsificau datele pentru înmatricularea mașinilor / Mita era ascunsă în torpedou sau în scrumieră

Anchetatorii fac miercuri 47 de percheziții în trei județe și în Capitală, la sediul central al Registrului Auto Român (RAR), într-un dosar în care sunt vizați și funcționari ai RAR și ai Ministerului de Interne. Ei sunt suspectați că înmatriculau maşini cu probleme tehnice, iar banii primiți drept mită de la șoferi erau puși în torpedoul maşinii şi în scrumieră.


Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *