Search

Catastrofa de la Fukushima: Foștii directori ai companiei care a operat centrala nucleară au fost achitați / Persoanele evacuate după dezastru sunt scandalizate

Trei foști directori ai grupului TEPCO au fost achitați joi de tribunalul din Tokyo care a hotărât că aceștia nu pot fi găsiți vinovați de neglijență care a condus la catastrofa nucleară de la Fukushima după tsunamiul de pe 11 martie 2011, relatează AFP. „De neînțeles”, „oribil”, au spus persoanele evacuate din regiunea centralei nucleare de la Fukushima, la auzul verdictului, care a provocat furie.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *