Search

Afirmaţiile că alocarea de organe nu se face după criterii clare „nu au nicio acoperire”, susține Agenţia de Transplant. „Afirmațiile” apar chiar într-un document al Ministerului Sănătății

Afirmațiile potrivit cărora alocarea de organe nu s-ar face după criterii clare „nu au nicio acoperire”, susține Agenția Națională de Transplant. Informațiile privind lipsa de criterii clare în domeniul transplantului apar, însă, chiar în raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Documentul a fost obținut și publicat în exclusivitate de HotNews.ro. Reprezentanții ANT susțin, de asemenea, că mediatizarea „excesivă” a unei situaţii, „afirmaţiile denigratoare şi calomnioase” la adresa activităţii de transplant şi a Agenţiei sunt de natură să inducă „panică” în rândul pacienţilor aflaţi pe listele de aşteptare.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *