Search

Un raport arată diferențele uriașe din Europa privind adoptarea mașinilor electrice. Cum stă România și de ce tabloul este îngrijorător

În Europa sunt peste 144.000 de puncte de încărcare pentru mașini electrice și sub 150 dintre ele sunt în România, țară ce are însă și cea mai mare subvenție pentru acest tip de mașini, arată un raport al ACEA. În UE sunt diferențe mari est-vest privind cota de piață a mașinilor 100% electrice, dar diferențe mari sunt și de la nord la sud. În România, mașinile 100% electrice au avut anul trecut doar 0,5% din piața mașinilor noi, în timp ce în Olanda ponderea lor a fost de 8%. Per total, din toate mașinile din UE, 0,2% sunt electrice sau hibride încărcabile la priză.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *