Search

Un reprezentant al viitorului proprietar al Pro TV s-a întâlnit cu membrii CNA. El a dat asigurări că noul acționar nu se va implica în zona de conținut a postului

Viitorul proprietar al Central European Media Enterprises (CME), implicit al Pro TV, a avut deja o întâlnire, de curtoazie, cu membrii CNA, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, reprezentantul PPF, fondul de investiții care a cumpărat compania-mamă a Pro TV, a dat asigurări în cadrul întâlnirii de la Consiliul Național al Audiovizualului că noul acționar nu se va implica în zona de conținut a postului de televiziune.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *