Search

Putin spune că Rusia este pregătită să coopereze cu NATO, criticând în același timp Alianța: Este fără sens după căderea Uniunii Sovietice

Rusia este pregătită să coopereze cu NATO, în ciuda comportamentului său „nepoliticos”, a declarat marți Vladimir Putin în același timp în care se desfășoară un summit al Alianței Atlantice care marchează 70 de ani de existență, relatează AFP. Totodată, Putin a criticat expansiunea continuă a NATO, sugerând că este ceva fără sens având în vedere absența unei amenințări din partea Moscovei după căderea Uniunii Sovietice, potrivit Reuters.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *