Search

Asociația „Inițiativa pentru Justiție” îi cere Procurorului General să preia de la secția specială dosarul în care este urmărită Crina-Elena Muntean, o judecătoare ce a criticat SIIJ

Asociația Inițiativa pentru Justiție a anunțat, printr-un comunicat remis presei, că solicită public Procurorului General al României preluarea de la SIIJ a dosarului penal în care este efectuată urmărirea penală faţă de judecătoarea Crina Elena Muntean. Aceasta este urmărită penal pentru favorizarea făptuitorului și instigare la mărturie mincinoasă, de către Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Jusţitie, procurorul de caz fiind Adina Florea. „Punerea mea sub învinuire reprezintă un act de vendetă. Am să-l dovedesc”, a spus Muntean.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *