Search

Cioloș: Garantez că USR-PLUS va avea candidat unic pentru Primăria Capitalei. Trebuie un proces de selecție, sunt convins că Vlad Voiculescu va avea cea mai mare susținere

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, „garantează” că USR-PLUS va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei, precizând că va exista un proces de selecţie, astfel încât să fie desemnat candidatul care are cea cea mai mare susţinere. Cioloș, care se declară convins că Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, poate câștiga această selecție, mai spune că alianța este dispusă apoi să intre în competiție și cu un candidat al PNL,”pentru desemnarea celui mai bun”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *