Search

Mandat de arestare prelungit pentru fostul șef al „Doi și-un sfert” acuzat că ar fi organizat ședințe de șamanism cu Ayahuasca

Fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne Gelu Oltean, acuzat de procurorii DIICOT că organiza ședințe de șamanism la care se consuma Ayahuasca și la care luau parte zeci de persoane, rămâne în arest, după ce Tribunalul Brașov a prelungit mandatul de arestare pe numele său. Magistrații au prelungit mandatele de arestare și pentru iubita lui Oltean și pentru cetăţeanul britanic implicat în acest dosar, ei fiind acuzați de „punerea la dispoziție, cu știință, a unui local pentru consumul ilicit de droguri şi deţinerea şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *