Search

VIDEO/ FOTO ​Lumea văzută de pe motocicletă. Experiența care îți poate schimba modul în care gândești / „Eu consider că am făcut armata”

Peste 29.350 km parcurși în 90 zile, 12 ţări vizitate, peisaje superbe și oameni prietenoși, acesta poate fi, în câteva cuvinte, bilanțul unei călătorii pe motocicletă din Timișoara până în Mongolia și înapoi. „O călătorie care îți poate schimba complet viața pentru că realizezi că sunt oameni pe lumea asta care au mult mai puțin decât ai tu și sunt cu mult mai fericiți”, spune Adrian Iorgu, un inginer It-ist în vârstă de 33 de ani. Adrian e pasionat de motociclete și de călătorii, iar adrenalina pe care o simte pe motor nu se compară cu nimic altceva. O călătorie în jurul lumii l-a tentat dintotdeuna pe Adrian, însă anul trecut a ales să meargă în Asia Centrală, mai precis în Mongolia, pe motor.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *