Search

Emanuel Ungureanu acuză că „abandonarea unor cadavre în spații nesupravegheate și improprii este o regulă, nu o excepție” la Spitalul Universitar / Deputatul relatează un alt caz

Deputatul Emanuel Ungureanu a scris, vineri, pe Facebook, la o zi după ce a publicat imagini cu trupul unui pacient „abandonat cu orele pe scările interioare” la spitalul Universitar din București, că a primit între timp și alte imagini de la rudele unor pacienți decedați în același spital care demonstrează că „abandonarea unor cadavre în spații nesupravegheate și improprii este o REGULĂ, nu o excepție”. Acesta prezintă un alt caz, o femeie, despre care relatează că a fost plasată „ca un sac de cartofi mai bine de două ore”, cu un leucoplast agățat de bust și unul lipit de cap, într-o zonă de acces”. De asemenea, acesta critică Autoritatea Națională pentru Controlul Managementului în Sănătate, precum și conducerea spitalului.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *