Search

Măștile medicale sunt de negăsit în farmacii, în vârful sezonului gripal: Se întâmplă ca și la vaccinul împotriva gripei, toată lumea vrea același produs într-un interval scurt de timp

Creșterea numărului de cazuri de gripă, dar și amenințarea noului coronavirus din China, care a provocat deja câteva îmbolnăviri și în Europa, au făcut ca stocurile de măști medicale să se epuizeze în farmaciile din țara noastră. Am luat la pas câteva farmacii din București și nu am găsit nicio mască, iar stocurile sunt epuizate, în cele mai multe cazuri, și în farmaciile online. Atât medicii, cât și farmaciștii consultați de HotNews.ro spun că „se întâmplă la fel ca la partea de vaccinare împotriva gripei – toată lumea a vrut același produs într-un interval scurt de timp, iar până se fac noile comenzi durează”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *