Search

Roxana Cristea, ING: Clienții nu mai preferă să ia un credit pe perioada maximă posibilă. Circa 9 din 10 români consideră că investiția într-o locuință este profitabilă. În UE ,4 din 5 cetățeni prioritizează alte lucruri (studiu)

Circa 9 din 10 români consideră că investiția într-o locuință este profitabilă, iar aproape jumătate dintre ei pun pe primul plan economiile pentru cumpărarea propriei locuințe, aceste fiind cele mai ridicate procente întâlnite la nivel european, arată datele unui studiu făcut de ING. La nivel european, 4 din 5 cetățeni prioritizează alte lucruri: întreținerea familiei, costurile studiilor, plata chiriei într-o locuință convenabilă, dar și hobby-urile și călătoriile. În consecință, aceștia amână tot mai mult cumpărarea unei case. Despre cum și cât se împrumută românii pentru achiziția unei locuințe reporterul HotNews. a stat de vorbă cu Roxana Cristea, șefa diviziei de Retail Lending Products din ING.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *