Search

Toți românii din cele două regiuni din Italia unde este carantină din cauza coronavirusului vor fi băgați automat în carantină în România, dacă revin în țară

Toți românii din cele două regiuni din Italia unde este carantină din cauza coronavirusului – Lombardia și Veneto – vor fi băgați automat în carantină timp de 14 zile în România, în cazul în care revin în țară, a declarat duminică Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății responsabil de măsurile de protecție pentru coronavirus, pentru HotNews.ro. Măsura vine în contextul în care Ministerul Sănătății avea informații că unii dintre românii din Italia se întorc în aceste zile în România, cu autoturismele proprii, de teama faptului că în Italia s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri de coronavirus din Europa.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *