Search

Criza coronavirusului riscă să afecteze grav producția de medicamente la nivel mondial: 40% din materia primă folosită în industria farmacetică provine din China și India, iar cel mai mare furnizor din Europa este Italia

40% din producția globală de materie primă folosită în industria farmacetică provine din China și India, în timp ce în Europa, cel mai mare furnizor este Italia, avertizează Dragoș Damian, directorul executiv al Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente din România. Până în acest moment nu au fost semnalate probleme de aprovizionare cu medicamente în nicio țară a Uniunii Europene, însă prelungirea crizei după data de 15 martie riscă să afecteze producția anumitor tipuri de medicamente.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *