Search

Coronavirusul în retail – Șeful Flanco spune că numărul vizitatorilor în magazine a scăzut cu 12%. La ce produse electronice ar putea apărea probleme cu stocurile

​Numărul celor care au trecut prin magazinele Flanco a scăzut cu 12% în februarie pe fondul știrilor despre coronavirus, a spus Dragoș Sîrbu, șeful Flanco, retailer cu afaceri anuale de 1,2 miliarde lei și 156 de magazine în țară. Românii au cumpărat anul trecut 3,8 milioane de smartphone-uri din toate mărcile, piața frigiderelor a trecut de 600.000 de unități, iar cea a televizoarelor a ajuns la 1,6 milioane de unități, mai arată datele prezentate de Flanco.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *