Search

Florin Roman: Cîțu, un gest de mare responsabilitate / Orban are puterea să gestioneze criza coronavirus. Comandantul nu părăsește linia frontului

Decizia premierului desemnat Florin Cățu de a se retrage cu puțin timp înainte de votul de învestitură din Parlament este „un gest de mare responsabilitate”, susține liderul deputaților PNL, Florin Roman. El spune că a fost decizia PNL, pe principiul că „nu se schimbă comandantul în timpul războiului”, iar Ludovic Orban este cel care are experiența să gestioneze acestă situație de criză provocată de coronavirus.

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *