Search

Scandal în Senat: PSD și-a trecut pe repede înainte inițiativele legislative/ PNL și USR au contestat modul de desfășurare al ședinței

PSD a reusit să-și impună marți, în Senat, adoptarea fără dezbatere a celor cinci inițiative legislative pe care le-a depus săptămâna trecută. În ciuda opoziției PNL și USR, senatorii social democrații au votat pe repede înainte cele 5 proiecte de lege și au impus modificări la ordonanța 30/2020 care reglementează somajul tehnic. Ședința Senatului s-a desfășurat online și durat cinci ore până când senatorii au adoptat toată ordinea de zi. PSD își dorește ca pănă la sfârșitul săptămânii să adopte proiectele de lege și în Camera Deputaților care este forul decizional.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *