Search

VIDEO Șeful DSP Arad, către mai mulți medici și asistente: V-ați ales prost meseria, auziți? De fricoși și de lași eu nu am nevoie

Discuții aprinse între șeful Direcției de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană, şi personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), care urma să meargă la graniță pentru triajul epidemiologic, potrivit unei înregistrări video publicate de aradon.ro. Doctorii și asistentele acuzau lipsa materialelor de protecție și a instructajului de folosire a acestora. Catană le-a reproșat cadrelor medicale că „și-au ales prost meseria” și le-a spus că el nu are nevoie de „fricoși și de lași”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *