Search

Subiectele zilei: Problemele pe care le întâmpină românii după ce ies din izolare sau carantină; Pacientă găsită de rude la pompe funebre. Familia a aflat după 3 zile că a fost externată decedată, deși s-a vorbit la spital zilnic

Republica: Ludovic Orban: „Este penurie! Regret că nu putem asigura echipamente în spitale ● Libertatea: Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui ● Digi24: Pacientă găsită de rude la pompe funebre. Familia a aflat după 3 zile că a fost externată decedată, deși s-a vorbit la spital zilnic ● Adevărul VIDEO Ce păţeşte poliţistul agresiv cu şoferul care i-a cerut să nu-i atingă documentele. ● Actual de Cluj: 700 de teste pe zi împotriva coronavirusului de joi la Cluj ● Gazeta de Sud: Sistem nou pentru depistarea infecției cu coronavirus, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *