Search

VIDEO Televiziunea din Venezuela a transmis imagini cu mercenarul american capturat. Acesta ar fi urmat să-l captureze pe președintele Maduro și să-l ducă în SUA

Videoclipul îl arată pe Luke Denman, susținând că obiectivul tentativei eșuate de lovitură de stat era să-l răpească și să-l aducă pe Maduro în SUA, scrie Al Jazeera. Televiziunea de stat venezueleană a difuzat miercuri videoclipul, spunând că mercenarul fusese instruit să preia controlul aeroportului din Caracas și să pregătească un avion pentru zborul președintelui Nicolas Maduro în Statele Unite. Autoritățile venezueleene l-au arestat luni pe Denman, alături de un alt cetățean american, Airan Berry și alți 11 „teroriști” în ceea ce Maduro a numit un puci eșuat, coordonat de oficialii de la Washington.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *