Search

FOTO Cum se pregătesc școlile din Sectorul 4 pentru evaluarea națională și BAC: tunel de dezinfecție, maxim zece elevi în clasă, pupitre dotate cu separatoare de pexiglas

Elevii care vor susține evaluarea națională și BAC-ul în Sectorul 4, vor avea o surpriză când vin la școală. Pentru redeschiderea în condiții de siguranță, Primăria Sectorului 4 a dotat unitățile de învățâmânt cu: tunel de dezinfecție la intrare, covorașe cu dezinfectant, băncile au fost dotate cu bariere de protecție de pexiglas și se află la distanță de minim 2 metri una de alta, maxim 10 elevi în clasă. Accesul în școli se va face pe un traseu bine determinat, decalat, la interval de 15 minute, iar la intrare li se va lua temperatura și vor primi o mască de protecție. Pentru aplicarea acestor măsuri, Primăria plătește circa 1 milion de lei.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *