Search

Țigaretele electronice nu vor avea același regim ca țigările clasice, iar reclamele la țigări și expunerea țigărilor în magazine nu vor fi interzise. Proiectul de lege, respins de Parlament

Reclamele la țigări, expunerea țigărilor în magazine și acțiunile de promovare, inclusiv sponsorizarea de evenimente la care au acces minorii sub 18 ani, de către companiile producătoare de tutun, nu vor fi interzise. Camera Deputaților a respins, marți, în calitate de for decizional, proiectul de lege anti-tutun inițiat de parlamentarii USR Emanuel Ungureanu, Tudor Pop și Adrian Wiener. Una dintre prevederile-cheie ale proiectului era aceea că țigaretele electronice ar fi urmat să fie asimilate și să aibă același regim precum țigările clasice.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *